služby

Pobytové vzdelávacie programy

Originálne programy centra ALAVITA na zlepšenie duševného zdravia, posilnenie psychickej odolnosti a získanie vnútornej pohody.

pobyty2a
na čo sa špecializujeme

Témy a zameranie kurzov

Duševné zdravie je veľmi široký pojem a zahŕňa v sebe všetko od duševných  porúch až po vnútornú spokojnosť a pohodu. V centre ALAVITA pomáhame klientom v krátkom čase zvládnuť a prekonať stredne ťažké a ľahšie duševné problémy, posilniť psychickú odolnosť a dosiahnuť celkový well-being.

Nižšie uvádzame oblasti osobného rozvoja a riešené problémy. Vyberte si pobytový program, ktorý vám vyhovuje a spravte prvý krok na ceste k vášmu šťastnejšiemu životu.

kurzy

S čím pomáhame

Klientom pomáhame aktívne ich prekonať duševné problémy, posilniť psychickú odolnosť a dosiahnuť celkovú vnútornú pohodu. Vyberte si z našich programov.

Vzdelavacie pobyty0

Duševné zdravie: Svojpomoc

Od skúsených odborníkov sa naučíte ako riešiť a zvládnuť svoje duševné problémy ako úzkosť, depresia, panika, vyhorenie, nespavosť, tetánia či ľahšie závislosti. Získajte všetky dôležité poznatky a nástroje na úspešné prekonanie týchto ťažkostí a ďalšie zlepšovanie svojho duševného zdravia.

terapeuticky pobyt7

Psychická pohoda a spokojnosť

Ste dlhodobo vystresovaní, napätí, neviete sa uvoľniť alebo nájsť vnútorný pokoj? Prežívate náročné obdobie, ste vyčerpaní, nedokážete oddychovať alebo jednoducho nie ste spokojní so sebou či s tým ako sa cítite? Naučte sa ako môžete získať a udržať si psychickú pohodu.

Rekondičné pobyty

Stres a psychická odolnosť

Posilnite svoju mentálnu odolnosť a rezilienciu. Naučíte sa efektívne zvládať intenzívny stres, odolávať tlaku a riešiť náročné životné situácie. Osvojíte si rôzne užitočné nástroje a stratégie na prevenciu nadmerného stresu a rýchlu obnovu duševnej aj telesnej pohody po väčšej záťaži.

KBTpobyt

Šťastie a well-being

Máte všetko čo potrebujete a predsa nie ste šťastní? Dosiahnite úplnú duševnú pohodu,  vnútornú harmóniu a spokojnosť v dôležitých oblastiach. Naučte sa vedome riadiť svoje túžby, viac si užívať pokojné šťastie, pocit satisfakcie, naplnenia a radosti z každodenného života. 

kalendár

Termíny programov 2024

Každý program v centre ALAVITA trvá 7 dní (od nedele do soboty). Jednotlivé po sebe nasledujúce programy je možné spojiť do súvislého 14-dňového alebo 21-dňového programu. Súčasne tak získate jeden, resp. dva dni pobytu v centre úplne zdarma.

Dátum

Názov programu

20.10. 2024

Duševné zdravie: Svojpomoc (obsadené)

27.10. 2024

Duševné zdravie: Svojpomoc

03.11. 2024

Psychická pohoda a spokojnosť

10.11. 2024

Duševné zdravie: Svojpomoc

17.11. 2024

Stres a psychická odolnosť

24.11. 2024

Duševné zdravie: Svojpomoc

01.12. 2024

Psychická pohoda a spokojnosť

08.12. 2024

Šťastie a well-being (pripravujeme)

15.12. 2024

Duševné zdravie: Svojpomoc

Kontaktujte nás

Zavolajte denne v čase 9-19 hod. alebo nám napíšte.

Záujem z alavita.sk